AVG

Bordspellenstapel.nl

Bordspellenstapel.nl is anders dan andere speelgoedwinkels. Naast een uniek en uitgebreid assortiment, is de kwaliteit hoog en zijn de prijzen scherp. Heeft u het elders nog niet kunnen vinden? Grote kans dat u wel slaagt bij Bordspellenstapel.nl.

Bordspellen

Op zoek naar het ware bordspel? Bordspellenstapel.nl heeft een groots assortiment aan strategische spellen, partyspellen, tweepersoonsspellen, samenwerkingsspellen, kinderspellen, leer- en ontwikkelspellen en buitenspellen. Kortom, voor elk wat wils. Voor advies op maat kunt u altijd het personeel aanschieten.

  •  

En veel meer goede kwaliteit speelgoed tegen een scherpe prijs. Bekijk ons grote unieke assortiment op onze website: bordspellenstapel.nl. 


Speeltafels, om speelgoed te proberen.

Winkelen wordt bij Bordspellenstapel.nl nog leuker als je het speelgoed ook kan uitproberen, of als de kinderen lekker kunnen spelen. Bij Bordspellenstapel.nl zijn we langzamerhand meer ruimte aan het inruimen om te spelen. De BRIO speeltafel is al geruime tijd een groot succes bij de kinderen. Onlangs is ook een Kapla bouwpunt en een tafel voor Smartmax bijgekomen. Smartmax is het bouwsysteem dat bestaat uit metalen ballen en staven waarmee abstracte bouwwerken gebouwd kunnen worden. Voor de RPG afdeling en Warhammer zijn ook speeltafels aanwezig, waar spellen, demonstraties en kleine toernooien kunnen worden gespeeld. Uiteraard kan iedereen ook gewoon even komen spelen.


Breng alvast een virtueel bezoek aan onze winkel